Disclaimer

Algemeen

Juwelier Jack de Rooy, verleent u hierbij toegang tot www.JackdeRooy.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Juwelier Jack de Rooy behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheid

Juwelier Jack de Rooy spant zich in om de inhoud van www.JackdeRooy.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.JackdeRooy.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Juwelier Jack de Rooy.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Juwelier Jack de Rooy. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Juwelier Jack de Rooy, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Eigen atelier

Werkplaats en ontwerp


Juwelier Jack de Rooy
Postelstraat 73
5211DX 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer 06 24272620

Openingstijden:
Donderdag 11:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:30

Afspraak maken?

Op de hoogte blijven van ons aanbod?